Sinä yritit
jonkin aikaa
viritellä alkua
vakuutella iän
olevan vain numeroita
jotka eivät haittaisi
tyrmäsin sinut aina
kuittasin naurulla
ja mahdottomuudella
sanoin poikaseksi
kuukausia
niin kauan se kesti
ennen kuin aloin harkita
olisiko kahdeksan vuotta
kuitenkaan liikaa
liian kauan
ennen kuin osasin
vieläkään vastata
sinä luovutit
enkä vieläkään tiedä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut