On tunteita
joille ei ole sanoja
eikä selityksiä
outoja
sekavia
epämääräisiä
enemmän
kuin vain ystävyys
vähemmän
kuin kiihkeä
tai romanttinen rakkaus
enemmän
kuin ehkä pitäisi
vähemmän
kuin sinä haluaisit
puolinaisia
joille ei ole sanoja
eikä selityksiä
outoja
sekavia
epämääräisiä
enemmän
kuin vain ystävyys
vähemmän
kuin kiihkeä
tai romanttinen rakkaus
enemmän
kuin ehkä pitäisi
vähemmän
kuin sinä haluaisit
puolinaisia
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tunteiden tunnistaminen auttaa itsetuntemuksen syventämistä
selkeä, hyvin rytmitetty runo
jos ei kokonansa sytytä
sytytä ei ollenkaan
-- ja siittä, anna mennä vaan...
umpinaiset
hajanaiset
KOKONAISET.
Ja kaulimesta moksaus, POM!
Ja ne saattavatkin olla juuri niitä usein esiintulevia aidon ystävyyden tunteita. Tärkeitä ovat.
Kuten runosikin.
Sivut