Kaikkea sitä
mitä teet puolestani
sellaistakin
mitä ei edes tarvitsisi
arvostan kovin
kaikki se
mitä olet joutunut
kestämään takiani
ja silti yhä viitsit
ihmetyttää
miksi
ja arvostan vielä enemmän
mitä teet puolestani
sellaistakin
mitä ei edes tarvitsisi
arvostan kovin
kaikki se
mitä olet joutunut
kestämään takiani
ja silti yhä viitsit
ihmetyttää
miksi
ja arvostan vielä enemmän
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo
Onneksi heitäkin ihmisiä on,jotka todella välittävät,lähimäisestä.
Juuri tähän hetkeen tämä runo kolahti kuin nyrkki nenään. Olen paininut runosi aihion ympärillä nyt hetken, mutta epätoivoissemmalta kantilta.
Sivut