Aina toisinaan
kuvittelen ymmärtäväni
sitä kummallista
odolla logiikalla
tai logiikan puutteella
ristittyä olentoa
jota kutsutaan mieheksi
ja vielä useammin
joudun taas toteamaan
etten todellakaan ymmärrä
miten voi rakastaa jotain
mitä ei ymmärrä
ilmeisesti helpostikin
mutta ei ihme
jos se meinaa
aina välillä
tehdä hulluksi
kuvittelen ymmärtäväni
sitä kummallista
odolla logiikalla
tai logiikan puutteella
ristittyä olentoa
jota kutsutaan mieheksi
ja vielä useammin
joudun taas toteamaan
etten todellakaan ymmärrä
miten voi rakastaa jotain
mitä ei ymmärrä
ilmeisesti helpostikin
mutta ei ihme
jos se meinaa
aina välillä
tehdä hulluksi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ehken itsensäkin yllättää - joskus järjetönkin voi olla järkevää
puhutteleva runosi
ja tosi hyvin
Ois vähän niinku sukukalleusjatke kulkuneuvot versa naispehmeys ja pyöreyspuskuri holehtivat autot. Mä tuun monienkin kanssa juttuun ja monen kanssa en, mutta molemissa sukupuolissa on aina helmiä, joista erottuu oikea timantti hohtavasta kissankullasta. Toisia hiomalla saa kirkkautta ja toisilla se menee luottotappioihin.
Jos ajatellaan taas vaikka työelämää jokainen valitsee mieluusti älyä, ratkaisukyisiä, nopeita...ja sitten kun puhutaan rakkaudesta...siinä ei tarvita diploomia, ulkoasua näköä, sukupuolta...jokainen on ja ansaitsee saman, rakkautta itsensä kokoisen määrän, antaa ja ottaa.....ja jos se tekee hulluksi niin monessa työpaikassa siitä on vaan hyötyä;)
Ajatelmia synnyttävä hieno runo, sopii hyvin myös ystävänpäivään.
Loppupeleissä sydän ja elämän mukanaan tuoma ymmärrys ratkaisee aina mitä kukakin näkee ja ymmärtää! Hyvää ystävänpäivää.
Vaikka miehiä ei usein voikaan ymmärtää, niin se on vaan fakta, ja silti pidän miehistä (no en aina ihan kaikista, mutta periaatteessa siis), joistain oikein paljonkin, ja kohtelen heitä ihan hyvinkin, joten eihän silloin ole kyse rasismista ;)
Ja totta tuo, molemmissa sukupuolissa on helmiä - ja kaikista teksteistäni ja sanomisistani huolimatta (ne kun on vaan tekstejä, ja kärjistyksiäkin) - mä tulen yleensä paremmin toimeen miesten kanssa, viihdyn heidän seurassaan paremmin, ja heistä niitä helmiä löytyy, mun mielestä, useammin kuin naisista. Naisista ei vain tule pahemmin kirjoiteltua... aihe ei ole mitenkään kiehtova tai houkutteleva ;)
Älykkäät, fiksut, ratkaisukykyiset ihmiset ovat mielenkiintoista seuraa ja hyviä ystävinä, ja miksei siellä töissäkin hyviä, mutta... rakkaus iskee ihan mihin sitä huvittaa, eikä se vaadi mitään tiettyjä piirteitä toiselta - aivan kuten kirjoititkin - joten taas/välillä olen samaa mieltä sun kanssa jostain ;)
Kiitos kommentista ja Hyvää ystävänpäivää :)
Sivut