Niinhän sitä sanotaan, että nälässä ollut ihminen voi ruoan saatuaan syödä itsensä hengiltä.
Mitenhän minun kävisi, jos veisit minut kahville?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Niinhän sitä sanotaan, että nälässä ollut ihminen voi ruoan saatuaan syödä itsensä hengiltä.
Mitenhän minun kävisi, jos veisit minut kahville?
Kommentit
Sarkasmi hymyilyttää aina!