Hei, älä sulje silmiäsi vielä.
Täällä on vielä niin paljon kaunista nähtävää.
Joo, mä tiedän että sua väsyttää, mutta älä nukahda.
On vielä niin paljon kokematta.
Jos et nyt jaksa itse nousta, me kyllä nostetaan sut.
Uudestaan ja uudestaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis ja ihana <3 Kiitos tästä, paransi mieltä.