Ja taas mä nään sen kuvan
jossa ihmiset turhuuttaan lietsovat
hakkaavat päitänsä seiniin
ja itkevät elämäänsä.
Kateuttaan toisia pilkkaavat
ja puukot kohottavat.
Selite:
Välillä niin turhauttavaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi