marraskuu

Runoilija Lumipilkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Vierelläsi valvon ja kauniina sut nään"
 

Valo on
ja pysyy
ja yritän keksiä
jotain hienoa sanottavaa
vaikka pitäisi
olla vain hiljaa
ja olla:
absurdia sekotusta akvarellin kera.

Selite: 
jotain tosi outoa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Gaaaah tämä on ihan mahdottoman mahtava!

 

Käyttäjän kaikki runot