Itsepetoksen introspektio

Runoilija Whisper

mies
Julkaistu:
15
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 13.5.2024 23:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.12.1989

Örrinmurrin tulppa pois ja luolasta ulos.
 
Enkö ollenkaan oppinut elämään
vaiko sittenkin liian aikaisin
Enkö ole koskaan kokenut elämää
vai kuitenkin liikaa yht'aikaisin

Vain hiljaisuuden keskeltä löydän itseäni
vaan hiljaisuutta ei
näiden äänien keskeltä löydy
on
tukahdutettava itseni

jolloin kertomattomien kerrosten alta
löydettävissä vain kauhea kadotus
ja tieto tietämättömyydestä
vaan silti
porstuan portin pohjattoman
🕺🎶 kerkeämättömän
kepeäksi
keksii 🎵👯‍♀️

a j a t t e l e e
a u v o i s a k s i
a s t u a
🏃‍♂️💨

 
yyyy
hhh

yht'äkkiä
yksinäinen

 
ja seurana taas yksi ääni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinäisyydestä pääsee eroon, jos haluaa. Kaikista suurin on rakkaus.
 

Käyttäjän kaikki runot