Musta taksi

Runoilija Whisper

mies
Julkaistu:
15
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 13.5.2024 23:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.12.1989

Örrinmurrin tulppa pois ja luolasta ulos.
 
Lontoon hämyn keskellä
kaikkein kirkkaimpana kasvosi
silmiesi sumuvalot ja
hymysi hymyävä kuunkare

vihdoin löytämässä itseäni
yhtäkkiä taas eksyksissä
epävarman varma, vaan
tiesin tahtovani
tahdoin tuntea
sinut

hamuavia suudelmia
joita en osannut odottaa
         lähes osannut antaa
savun ja parrasvalojen keskellä
vaihdetut numerot
(varmuutta)

humaltuneena vieraassa maassa
epävarmuuskin oli varmaa
nyt päivän koissa
minä poissa
ja varmuuden tilalla
varovainen toive
tulevasta


bzZzt?



    bZzZt bzzt!!
Selite: 
Onnun onnellisesti, enkä piittaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyylikäs,kaunis rakkausruno,pidin.
Kiitos! :)
Upeaa kerrontaa, toivottavasti tulevaisuus on onnellinen.
Kiitos! Niin minäkin toivon. :)
 

Käyttäjän kaikki runot