Milloin katsoit taivaalle

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
101
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 16.11.2024 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ensimmäiset tykkäykset
kai veivät mennessään.

Halusit tarttua yltäkylläisyyteen,
pikavoittoon kohti onnellisuutta.

Nyt tuijotat kuriositeetteja
niinkutsuttujen nerojen vuorella

ja kerrot että jotain on yläpuolella.

Haipuvat merkitykset,
tarvitset aina lisää.

Uhrasitko kaiken matkalla,
hukkasitko itsesi siinä samalla,

halusitko luottaa erilaisuuteen.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kunpa jokainen saisi olla sellainen kuin haluaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut