Minut heitetään huoneeseen
joka on täynnä ihmisiä
jotka tietävät kaikesta enemmän kuin minä
joilla on kirkkaat silmät ja järki päässä
Minut heitetään keskelle helvettiä
ja käsketään avaamaan suuni
niin kuin se olisi aivan helvetin helppoa
Minä seison keskellä huonetta
kun nään muiden kääntävän selkänsä
jättäen minut keskelle yksin
"Eihän se ole kuin mennä juttelemaan"
"Niin meistäkin tuli ystäviä"
"Se on helppoa kuin hengittäminen"
Mutta minä en tahdo hengittää
ja minä en ole enää terve
minussa ei ole intoa, himoa eikä intohimoa
Minä olen liian sairas katsomaan edes peiliin
avatessani suuni sieltä tulee vain oksennusta
koska minä olen keskellä helvettiä
Minä
olen
keskellä
helvettiä
yksin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi