Aina sanottiin
että hengenvaarallinenkin vahvistaa
kokemuksista oppii ja surut kasvattaa
Ne on puhuneet mulle pelkkää paskaa
Se repii miljoonaan eri palaseen
Repii, hajottaa ja talloo
Niin että kohta jäljellä ei ole enää mitään
Kohta jäljellä on vain niin vähän
että on pakko luovuttaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi