Professori ja minä

Runoilija Vaniljahyrrä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.8.2022 19:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoissani on vinha perä ja vikkelä mielikuvitus. Kiitos mielenkiinnostasi.
"Ei se oo minun syyni, että Itä-Suomessa tuulee Venäjältä ja vastaan (Aki Tykki)."
Jos ryhdyt tankotanssijaksi, pidä huoli, että tanko on terästä.
 
"Me elämme nyt sitä aikaa",
professori tuumaa,
"että kaikki ovat asteikolla 0 ja 1."
"Hyväksytty tai hylätty."
"Auki tai kiinni."
"Kuollut tai elossa."

"Lounaalla olisimme voineet yhdessä miettiä,
kuinka neste muuttuu kaasuksi, ja sitäkin,
että jos sinä olet levoton, silloin minäkin
olen levoton."
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, ihmeellistä voi tämä elämä olla, näin maallikollakin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot