Erilaista

Runoilija Anpa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.2.2017 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1963

Ihanan keski-ikäinen äiti-ihminen, ei mikään turha täti - vaan onnellinen mummu ja viidenkympin villitystä odottava nainen.
 

Ihan näin en suunnitellut
elämäni käsikirjotusta
silloin nuorena
kun haaveilin mahdollisuuksista

Monta lukua olisin jättänyt
kirjoittamatta
jos olisin tiennyt
mihin kaikki johtaa

Neljää lasta
leskeyttä
kahta työtä
köyhyyttä
- niillä elämä siunasi minua

Väsymystä
sairautta
pelkoa
yksinäisyyttä

- ne olisin jättänyt välistä
jos olisin tiennyt
oman näytelmäni muuttumisesta
kamppailuksi aikaa vastaan

Kuitenkin rikasta elämää
elin
vuosia puolisoni rinnalla
lastemme varttuessa

Nyt mummona
uuden kumppanin kanssa
kaikki on niin
toisenlaista

Ei hyvää
ei huonoa
- vain
toisenlaista

Selite: 
Olisinko arvannut, että kaikki muuttuu niin totaalisesti mieheni kuoleman jälkeen?
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämän polkumme tallustamista
milloin mitenkin.

Hieno runo kaikkensa
rehellisin ja kauniin
sanoin

onnenmurusia polullesi

Niin yllättävä ja arvaamaton on elämä
joka muokkaa meitä matkan varrella.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Anpa Menetetyt 5.6.2011 1 Runo
Anpa Onnistumiset 11.4.2011 8 Runo
Anpa Pikku D 11.4.2011 0 Runo
Anpa Erilaista 25.10.2010 2 Runo
Anpa Tärkeysjärjestys 25.10.2010 0 Runo
Anpa Sydämeni 15.5.2010 2 Runo
Anpa Syntymäpäivä 15.5.2010 1 Runo
Anpa Seuralainen 15.5.2010 0 Runo
Anpa Kulinaarista nautintoa 3.2.2010 7 Runo
Anpa Vapaapäivä 8.11.2009 2 Runo