kurkkasit ihan pienesti minuun
äitisi kainalosta vilkutit
tarjosit tuttipulloasi
maisteltavaksi
sinä valaiset
neitiseni
maailmani
kirkkaammin kuin mikään muu
enkä olisi uskonut
että rakastuisin sinuun
enemmän kuin koskaan kehenkään
vaikka uuvutat minut
iltaisin istualtani uneen
ja vaadit minua
juoksemaan
polvistumaan
nostamaan
tuomaan ja hakemaan
silti minä rakastan sinua
niin paljon, että sydämeni
kasvaa rinnassani pian naapurin puolelle
minun pikku D
puolitoista vee
villikko
ja mummun kulta
Selite:
Tyttärenitytär on varsin villi tapaus mutta varsin valloittava. Rakastan häntä koko sydämestäni - niinkuin toistakin lasten lastani, rauhallista kuutyttöä Selmaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi