Ypöyksin

Runoilija Caramelly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja kumarrus kaikille !
 

Anna minulle anteeksi
Että nauroin tunteillesi
En vain voinut käsittää
Kuinka voisit välittää

Olin silloin vain yksin
Nyt olen ypöyksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on hieno runo! (: vahvoja tunteiden ilmauksia! (:

 

Käyttäjän kaikki runot