Miks kaipaat elämääs vuoristorataa?
Miks haluat et myrskyää ja sataa?
Miks et tuntis ilman suurta roihua?
Miks et olis mitää ilman vakuuttelua?
Tuntuuko et tunteet siulta kuihtuu?
Pitää taas saada enemmän et tuntuu?
Et kai ole tunnehuumeen koukussa?
Miksi et yrittäis elää vain "arjessa"?
Selite:
hmm.. tää runo syntyi pohdiskellessa Sarde65 runon sanomaa.. Kiitos siis siulle!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tunne huume voi himmentää mielen kirkkauden.
tämä oli hyvä! arkea ei karkuun pääse! Harmaa, sen ei silti tarvitse olla! :)
Kiitos vaan... :-)
Hienosti kirjoitit....
hyvä kysymys...miettinyt olen myös minä...
Sivut