Aika on taas pysynyt uomissaan
ja elämä raiteillaan
kulkiessani paalulta toiselle
ja nopealla läpyllä
~ ei täs jouvva läpytellä
pittää eteepäin käpytellä~
jatkaessa kohti seuraavaa.
Niin, en ole tänään vuotta vanhempi,
vaan paljon uutta oppinut
ja melkoisesti kokeneempi
mieleltään yhä nuori purjehtija
elämän laineilla.
Hetki kerrallaan
viisaammaksi tulen
ja mielen sekä kehon
iällistä tasapainoa haen.
Mitä menneeseen vuoteen mahtui?
Pääsääntöisesti kaikkea hyvää,
vaikka aika monesti myös sattui
etsiessä sitä oikeanlaista jyvää.
Paprut Susien kanssa työpaikasta väänsin
ja oppikirjan kannet auki käänsin.
Tuo muuten tarkoitti taas kerran
yhden unelman siirtämistä
epämääräisen ajan verran
töiden ja elämän estäessä kynän lentämistä.
Ei! En ole siitä pahoillani!
En todellakaan!
Jos minulla on mahdollisuus
ja kunnia tehdä työtä
nuorten ja urheilun parissa,
niin se on todellakin hyvä syy
haudat hetkeksi kirjaprojekti!
Kotona ja perhe-elämässä
on pyyhkinyt pääsääntöisesti hyvin.
Poika-isä suhde on vankalla jalustalla
ja sitä ei pienet myrskyt heiluttele,
vaikka kovaa kasvunaikaa
silläkin rintamalla eletään
siis muutenkin kuin pojan
pituuden suhteen,
joka on muuten jo 171 cm…
Niin… tarkkaavainen lukija huomasi
sananvalintani: pääsääntöisesti…
Isällä menee siis loistavasti
miehellä sisälläni ei niin vahvasti…
Pehmeät sormet keholla kuleksimassa,
hiukset rinnalla kutittelemassa
sekä monia muita asioita mies sisällä ulvoo
ja öitä runoja rustaillen valvoo…
No kaikella on aikansa
ja ihan takuulla paikkansa.
Kun on itsensä kanssa sinut,
niin sitä on oppinut,
et voi odottaa sitä
just oikeeta,
vaik se onkin välistä
kauhee vaikeeta.
Mut hei!
Paljon on taas matkaa ees,
köli syvällä vees,
purjeet myötäses paukkaa,
pursi uutta kohti laukkaa
ja ehken joku käsipuoleen tarttuu,
kun tarpeeksi kauan varttuu!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Onnea Valoa ja Iloa
tulevaankin elinvuoteen!
Onnea Valoa ja Iloa
tulevaankin elinvuoteen!
Minulla poikasella on jos olemassa vielä olen kesäkuussa mittarissa jo 80 vuotta. Vauhti ei ole juuri kiihtynyt, vaikka lukemat ovat lisääntyneet.
Hienoa kerrontaa,pidän.
Onnea.Lennokasta sanailua.
Sivut