tukka sekaisin
rypyt loistavat kauas
sinä huokaiset
hymyn lumoissa kuiskaan
ai kenellä ja missä?
Selite:
Tämä on juuri sinulle nainen!
Jos en ole muistanut kertoa, niin olet juuri tuollaisena täydellinen.
Sinun hymysi silmissä, silmien alla rypyissä, hymykuopissa ja huulilla.
Tiedätkö.. Hymysi tarttuu ja tekee oloni onnelliseksi.
Se on parasta mitä voin tietää!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut