Voi aikoja ja tapoja..
Tunnustaudun luolamieheksi..
Ei.. Ei sittenkään.. En ole lähelläkään
sitä maskuliinista
joidenkin nykymittapuun
mukaista sovinistisikaa,
jonka käsitys siivouksesta
oli raivautua pois luolasta
tai ”raivata” muut pois luolasta.
Olen sittenkin enemmän villisika karju,
joka ei tykkää sekasorrosta.
Olen jämähtänyt.
Olen sellainen
vanhan koulukunnan kasvatti,
joka lähestyy ongelmia
maanläheisestä perspektiivistä.
Tiedätkös?
Sanko, luuttu, mäntysuopaa
ja lattialle kontilleen hinkkaamaan..
Näet likaisuuden
ja voit keskittää voimasi oikein.
Vaivalloista ja raskasta,
mutta palkitsevaa.
Nyt pitää olla
varsi, jopa teleskooppi,
nihkeämoppi, jopa ultra hyper,
ja kaiken maailman myrkyt…
Sen vaan sanon,
että nihkeää on nihkeäpyyhintä!
Mikä nykylankkua vaivaa?
Myrkkyjä kyllä voi työntää,
mutta vettä ei kestä….
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mainio runo : )
Kyllä on nykymyrkyt sellaisia että niitä voisi vasikoille juottaa ja enintään mahassa pikkusen nipistelisi. On joutsenliput ja kaikenmaailman norpan kuvat painettu pakkauksiin joten puhtaaksi ei tule kuin omatunto niitä käyttämällä. Ennen oli toisin.. jos tuli tietosanakirjakauppias ovelle juuri kun oli ehtinyt pesuaineen levittää niin jos ei pian kaupoille päästy kirjaimen S-niteestä (sen mitä eniten tarvitsee kun suomessa kuitenkin ollaan ja susia vilisee nurkat väärällään) niin jo oli pirtissä pikaväylä kelkariin hyvällä alulla.
Vai muistanko nyt väärin.. voi olla sekin. Myrkyt sekoittaneet pään?
Niin ne ovat muuttuneet vuosien myötä puhdistus- ja siivoumenetelmät sekä lattiapinnat. Hyvin se kotityö hoituu nykyään sekä miehiltä että naisilta. :)
Kun ikä lisääntyy, niin ei sitä oikein siivoilla jaksa.
Sivut