Mei'ä pikku poju
miun viekus loju.
Välil simmuluomet luppas
ja paukkui ilmoille tuppas.
Eikä myö tehty muka yhtikäs mitää,
mut silti aurinko kerkes lännest itää.
Selite:
Ensimmäinen runoni tänään 4 kuukautta vanhalle pojallemme.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tämä on ihana, mikäs sen mukavampaa viekussa olla, kun on lähellä ystävä hyvä.
mukava runonen pienelle miehelle :)
Onnea :)
No mutta hyvänen aika...
Lämpöiset onnittelut koko pesueelle!
ihana runo..ja paljon paljon Onnea!
suloista,kannattaa taltehen laittaa
hänelle luettavaksi kunhan on vanhempi
ehkä saman lukee omille lapsille
Sivut