♥
♡
Liittynyt: 6.9.2003
Viimeksi paikalla: 4.8.2024 16:04
Asuinpaikka: Kuusankoski
Runoni ovat suurimmaksi osaksi miun silmien kautta katsottuna elämänkulkua. Tosin pientä sävytystä tuppaan usein käyttämään halutun lopputuloksen saamiseksi...
Runoilija kirjoittaa tyylillään
ja lukijat kulkevat mukana,
jos kulkevat,
omalla kyydillään.
Runot on "aina" olleet tapa purkaa tunteitani ja kirjoittaminen toimittaa "kallonkutistajan" virkaa miulle...
Varoitus! Kirjoittaja on syyntakeeton syntymäonnellinen... Sekin on kyllä paljastettu joissakin teksteissäni, mutta nyt voin olla puhtain mielin, kun sen tässä esittelyssäni kerroin.
Osiossa tarinat (päivitys vielä vaiheessa) on pojalleni kirjoitettuja saturunoja. Niitä suosittelen kaikille lapsenmielisille ja varsinkin sen puolen itsestään hukanneille... Tervetuloa vaan satujen ja tarinoiden luvattuun maahan, jossa totuus ja satu sekoittuvat toisiinsa kietoutuneina kuin rakastavaiset...
Osiossa aforismit (päivitys vielä vaiheessa) on syntymäonnellisen syntyjään onnellisia mieteitä ja kirjoitelmia, joita en halunnut/osannut muualle karsinoija....
Löydyn myös näistä:
https://www.rakkausrunot.fi/runoilijat/waltsu2
https://www.instagram.com/juha.tenhonen/
Kommentit
Siksi puhunkin miehelle mieluusti ruuvareista ja klosetin korjauksesta ;)
" Mies kun tulee tiettyy ikään "...
tai nainen, saattaisi seksijutut pyyhkiytyäkin mielestä. Hoitoalalla olleena opiskeltiin myös vanhusten, vammaisten ym. seksuaalisuutta eli taitaa olla luonnollinen tarve läpi elämän. Yksilöllisiä eroja on. :)
tuttu juttuhan se.. silloin kun mies ei ajattele seksii ni se harrastaa sitä... ja just jetsulleen näin! Kiva runosi!
Tasan näin :D
Kivasti riimitelty.
No,..perkule, onks äijä oppinu valehtelee vai onko vanhat sanonnat noin unohtuneet;
"vaikka kanto on laho, niin oksa on kova", "minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa",
"kunnon kyntömies ei peltoa pelkää".
Mutta toisaalta noi tollaset viisaudet kun pyörii päässä, niin onhan se niinkin, että selkäytimeen se miehellä jo varmaan menee ja valmius asiaan on sitten luonnostaan lähes jatkuvaa, lukuunottamatta hetkiä, jolloin rakkauden tunne on niin ylivoimainen, ettei seksi olekaan ekana eikä ehkä tokanakaan mielessä ja siitä herkusta haluaa sitten nauttia rauhassa ja kaaaauuuuan.
Hyvän murjaisun olet taas kyllä repäissyt tiskille.
Keksin mie tiijän, mutta sitä en voi tajuta, että mikä vois olla seksi.
Siksi toistaiseksi kuulolla olen, että mistä mokomasta mahtaa kysymys olla.
Erikoinen, omaperäinen. Onko tässä kyse siitä pienestä erosta, putkista ja tippaleivistä?
Eläköön tuo vissi ero...
Aha... onk noi ?
Oli miten oli - tää on hauska runo =)
Tämä on hulvattoman hauska... ja totta ainakin toinen puoli :-)
silti joko kolmas sekuntti miehen aivoissa menee seksille, mukava on runosi
Hehhehee:D
Ei tuu tasapelii jos omistaa pelin
*nauraa* no ei kai siinä ole pal muisteltavaa, jos sitä ajattelee koko ajan ; )) Mainio runo : ))
Sivut