Kun aamul työmaata kohti läksin,
lumes polvii myöte taas kahlasin.
Nyt keli jo plussan puolelle kääntyy
ja tiet sekä pihat nierijäätikölle jäätyy.
Pitäis koittaa tiel ja pystys pysytellä,
koska luut kasvaa huonost täl iällä.
Saa harmaata moisest stressist päähä
siks toivois pikaist muutosta säähä.
Mielenki matalapaine pian tavoittaa,
jos joka päivä vaa myrskyy ja sataa.
Lämmityskuluis kyl säästöö tulee,
jos paukkupakkaset pois pysyttelee.
Kyl siit huolimatta aurinkoo jo kaipais.
Ykski kaunis päivä ihmeit aikaa sais.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Talveksi ei tätä talvea juuri voi sanoa, vaikka talven merkit ovatkin välillä ilmassa. Hyvin kuvattu faktat ja tunnelmat.
Tämä rytmittyi milelessäni kuin RÄPPI-kappale.Aitoa kuvausta ankeasta aamusta.
Tuli varmaan monen ajatukset kirjotettua =)
Kesää jo itsekkin kaipailee tai kaunista ja aurinkoista kevättä...
Hieman haikea ja surumielinen, mutta kukapa ja kenempä runot ei näillä keleillä olisi! Aurinkoa tässä tosiaan jo kaipaa...
Tämä oli hassu, yhtä aikaa arkinen, vähän kuin kauppalista ja toisaalta hyvoinkin syvämietteinen. hauskoja kielikuvia, ja tosi asiaa. Voitko tilata sitä aurinkoa tänne meillekin päin, kun kerran homman ryhdyit :)
Tämä oli hassu, yhtä aikaa arkinen, vähän kuin kauppalista ja toisaalta hyvoinkin syvämietteinen. hauskoja kielikuvia, ja tosi asiaa. Voitko tilata sitä aurinkoa tänne meillekin päin, kun kerran homman ryhdyit :)
Kyllä vaan aurinkoa ja pakkasia kaivataan.
Kuinka oikeassa oletkaan.. :)
Sivut