Ihminen
teki itestään luonnon herran,
mut luonto oli eri mieltä himpun verran,
taas kerran,
korjaten oletusta väärää,
et ihminen pomona häärää
näyttäen kuka oikeest määrää.
Selite:
Nöyränä palvelijana on parempi olla kuin huonona herrana!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi