Hei! meil oli sopimus kahden aikuisen.
Piti viettää ainostaa tää yks yö naiden.
Miks ihmees mie nyt kyyneleet nään?
Luulitsie tosissaa et mie siun luo jään?
Tajuut sie? Etsin hetken tyydytystä!
Enkä mitään hemmetin elämäni miestä!
Selite:
Runo jonka tarkoituksena on herättää miettimään nykyistä parisuhten tilaa.
Tarkoituksellisesti kirjoitettu aika rajuun tyyliin ja kiitos palautteen pikkaisen kaunistelin kielenkäytöäni. :-)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvin kärjistetty, tai ehkei edes kärjistetty, joillekin toi voi olla melkein normaalia.. ihanan piikikäs runo.
kauniita ovat runosi, niin riimeilyllisiä ja hyvin kirjoitettuja.
mut, tuon yhden sanan ottaisin tästä runosta pois(:
Sivut