Aika on
aikalailla moniulotteinen.
Se voi olla aika tylsä,
varsinkin lähestyessä sitä
Albertin ja teoreetikkoveljien tavoin
suureena, mittapuuna,
aika-avaruuden osana.
Aikamoinen siitä tulee silloin,
kun se kulkee matkustajana mukana
antamassa meille muisteluun väliaikapisteitä,
joilla erotamme
seikkailujemme tapahtumat toisistaan.
Kuskina rytmittäessä kaikkea tekemistämme
se saattaa ajan kanssa
muuttua jopa tappavaksi.
Aikaraudan ajoittaessa kaikkea,
jopa vapaa-aikaa,
on aikalisän paikka,
jottei ajanlasku pääty.
Nyt olemme sellaisessa hetkessä,
jolloin aika tahtoo ottaa
ohjat haltuunsa
yhdeltä sun toiselta,
tahtoipa sitä tai ei.
Tämän saa aikaan
vaivainen sekunti,
ajallisesti sopivassa välissä,
kääntäessään ajanratasta
se aiheuttaa ketjureaktion,
vyöryn, johon helposti
ajautuu mukaan.
Valinta on sinun…
Sinä päätät
onko aika puolellasi
vai sinua vastaan!.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin.... Hyvä ajatus!
Aika ajoin on aika mietiskellä sitä kuinka aika matelee, tai vikkelästi vilistelee.
Mukavoo luvettavvoo tää aeka pakina ja samala sae ihellee sitä luatuaekoo tätä lukkiissa ajankans.
Aikamoinen,mutta pidän.Aika on kuitenkin ihmisen keksintö. Toki puolelani vaikka vanhenen joka hetki.
Hyvä runo : )
Leiriä välillä vaihtaen...
Hieno runo.
Valinta on sinun... tuo viimeistään pistää miettimään.
Sivut