Joulu on hetke päästä.
Millane,
se on kii siust ihestä.
Turha on muita syyttää,
jos joulun alla hermo pettää.
Elä ihtees siis,
vaa kynttilöit ja roihui, loppuu polta.
Jynssäämisest viis,
koska joulu ei löyvy kaapist tai sohvan alta.
Elä kilisytä kassaa,
jos moine taloutes uhkaa kaataa.
Kyl vähempiki passaa,
ku hyväst ja puhtaast syämest antaa.
Luota jouluntaikaan.
Se saa ihmeitä aikaan.
Joulu on hetke päästä.
Millane,
se on kii siust ihestä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aivan, älkää ihmiset stressatko niin kovasti näin joulun alla. Kuunnelkaa joulun mukanaan tuomaa rauhaa, kassakoneet ehtivät muulloinkin laulaa.
hauskan ja hyvän tuulinen, riimikäs runonen (:
tämä on totta ...usein sitä liikaa huhkii ja sitten on väsynyt kaikesta...Rauhallista joulun odotusta sinulle...
Sivut