Kielletty hedelmä.

Runoilija TiinaListing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miten sellaisen voi unohtaa, jota oikeasti rakastaa ?
 

Olit kiinnostava

huomiota herättävä.

Hurmaava hymysi,
ruskeat silmäsi.
Mystinen poika kaiken keskellä.

Todella kaukana.
Silti vieressäni istumassa.

Kuin kielletty hedelmä.

Puheesi päättyi aina hymyyn,
kätesi liikeet puheesi elämään.

hipaisu sinua.

lämpösi.

pala taivasta.

Tunnetko sen?
Vai kuvittelenko vain?

Se yksi yö vieressäsi.

Aamulla sinä katsoit.

Miksi sitten edelleen ajattelen sinua?
En tiedä.
Sillä et sinä ainakaan ajattele minua.

Selite: 
huoh..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot