Heipparallaa harmajainen

Runoilija Samuel J. Hackley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2003
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.4.1981

ota elämä vakavasti, mutta älä vakavana. :)
 

Heipparallaa harmajainen
päivää puroo punovainen
mistä matkaat mannuillemme
keltä kuljit kunnaillemme

Kun nyt tanssit taajamilla
salsaat savon seutuvilla
suothan laulun laulavalle
värssyn valkoharjaiselle

Oothan äiti niittysille
emo puille pensahille
leivän luoja eläimille
emäntä ihmissielunkin

Oothan sijan sovittaja
pedin parhaan paikantaja
valkoisista suurimmalle
polttehista pyhimmälle

Oothan kuoma harmonian
ystävä ylin yhteisyyden
rauhan vaalija valkomieli
sovun sanelija syvällisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kyl, taikoo tämä loitsunen,
poijes Hulda Harmaisen,
joka meinas majansa tehdä,
kotopesämme homehduttaa,
runosielut tukahduttaa,
sanasuonet padota

Aivan mahtava
runo~

Todella taidokasta~

Pidän
ja kiitän~~

:)

Ilahdun, että on vielä nuoria kalevalamitan taitajia. Mitallinen runous on kaikkiaankin hyvää runokuntoilua.

Taidokas koskettava runo kuin suoraan Kalevalasta.

 

Käyttäjän kaikki runot