Taunukseen kosinta

Runoilija Samuel J. Hackley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2003
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.4.1981

ota elämä vakavasti, mutta älä vakavana. :)
 

Neito yksin ratsastaa Taunuksellansa
Neito yksin ratsastaa Taunuksellansa
Taunuksellansa...

Haussa kullanuppu mies vieruspenkille
haussa kullannuppu mies vieruspenkille
Vieruspenkille...

Käyhän kolli kyytiin Taunukseen
käyhän kolli kyytiin Taunukseen(x2)

Kahvit on jo laitettu Esson kuppilaan
Kahvit on jo laitettu Esson kuppilaan
Esson kuppilaan...

Neito pöydän takana miettii sanojaan
Neito pöydän takana miettii sanojaan
Lemmenloitsujaan...

Käyhän kolli kyytiin Taunukseen
Käyhän kolli kyytiin Taunukseen(x2)

Poika on nyt pokattu Haukivuorelta
Poika on nyt pokattu Haukivuorelta
Haukivuorelta...

Kutevaiset Kuusamoon kaikkoo kaarallaan
kutevaiset Kuusamoon lapsii laittamaan
perheen poikimaan...

Käyhän kolli kyytiin Taunukseen
Käyhän kolli kyytiin Taunukseen(x4)

Selite: 
Taunus-sarjan avausosa. Sävel lainattu Kuunkuiskaajien Ruutuliinasta. :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä sopisi tosi hyvin laulettavaksi kun vain nuotit tähän tekaiset, hauska

Nostalgiapläjäys, kaksinkertaisesti,ensimmäisen poikakaverin isän Taunus muistuu mieleen..näitä laulujen uudelleen sanoittamisia tehtiin ennen kakaroiden kanssa automatkoilla.

 

Käyttäjän kaikki runot