En halua enää olla kaikkien kauloja kuristava
riippakivi, vastatuuleen vedettävä leija,
joka on kerta toisensa jälkeen otettava kiinni,
kun tipun taivaaltani.
En halua kenenkään kasvoille
teennäisesti kasvoille kyhättyä sääliä.
Anna minun suistua tai olla suistumatta
tässä spiraalissa yksin alas.
Selite:
hmph.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi