Niin hajumme sekoittuvat jälleen yhteen
ja hikipisarat sulautuvat harmoniaan.
Niinkuin kaksi enkeliä taivaasta pudonnutta,
Täydennämme toisiamme ja saamme ehjät siivet.
Siivet joilla voimme taas lentää
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi