Jos silloin olisin nähnyt,
Nähnyt sun todellisen luonteen,
Nähnyt sen et leiki vain ihmisllä ja heidän tunteillaan
Kakara ei luonteestaan pääse,
Ei niinkuin koira talvikarvastaan.
Ensin pitää ottaa kunnolla selkään,
Ennenkuin oppii arvostamaan ihmismieltä
En osaa enään itkeä,
Kyyneleet on vuodatettu loppuun.
Ne loppuivat siihen paikkaan kun kuulin koko totuuden.
Valhetta, se kaikki oli pelkkää valhetta.
Nyt syvä sääli valtaa sydämeni,
En ikinä uskonut että ihmisen säli voi olla näin syvää.
Selite:
Kirjoitettu yhdelle ihmiselle jonka ilmeni valehdelleen minulle 9kk
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runo on jotenkin armoton ja julma, surullista, mutta sellaistakin on. Pärjäilethän.:)