Tässä hetkessä

Runoilija -jasmin-

Tulevat askeleeni
etenen hitaasti

tietäen ja tuntien
olevani tässä
hetkessä

onnellinen

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnellinen : Hyvää Syntymä Päivää ...kevään porteilla luontokin herää : Auringolla !
On varmasti ihanaa, jos voi olla onnellinen tällä hetkellä.
näistä hetkistä pitää pitää kiinni
ja muistella huonompina
 

Käyttäjän kaikki runot