Minun kevätaurinkoni ei paista kinoksiin

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Olisit viipynyt talven yli,
antanut kevään tulla,
kesän ja uuden syksyn
aina uudelleen.
Olen särkynyt pieniksi,
enkä pysy koossa.
Vaikka yritän noukkia
sirujani yhteen,
oma sylini ei yksin riitä.
Selite: 
Neljä kuukautta tänään sinun lähdöstäsi
oletus

Kommentit

Ihminen kaipaa,ihmistä.pidän.
Hienosti kirjoittettu mielestä ja sydämestä, jotka kaipaavat takaisin toisen luo.
Vau, pysäyttävä. Riipaisevan kaunis, todella taitavasti kirjoitettu. Tuskan aistii tästä runosta. 
Odotamme talven ja paistaa meille kaikille. Uskon kirkasta ja runosi sen tuo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut