mitä enempi on aikaa
sitä enempi katse kääntyy menneeseen
muistista nousevat pirut ja enkelit
elämän rassaavat kivimankelit
ilma jolla linkousten jälkeen täyttyy
on puhdasta rakkautta, elämän ydintä
peruskalliota jolta tuskat valuvat kuohuna mereen
ja, synnyt uudelleen, uudeksi
tullaksesi siksi mikä tarkoitus on
sitä enempi katse kääntyy menneeseen
muistista nousevat pirut ja enkelit
elämän rassaavat kivimankelit
ilma jolla linkousten jälkeen täyttyy
on puhdasta rakkautta, elämän ydintä
peruskalliota jolta tuskat valuvat kuohuna mereen
ja, synnyt uudelleen, uudeksi
tullaksesi siksi mikä tarkoitus on
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
miss' kohtaavat toisensa,
mahdollisesti
voi myös kyseeseen tulla
aatos aste-eroista
Vaikk' ei huomaiskaann
entis aikain veroista
päätään käännellen,
niin onteloin auennein
iäisyyttä äännellen.
Ain' etehen päin
käy matkalaisten karku,
purkautuneena
kuten säilömuistista
alun huokaus - parku.
Rytmi päivittäin
hektisinkin hetkisin,
panee pohtimaan
mistä oireyhtymään
avun saisi rohtimaan...
https://www.youtube.com/watch?v=BJQum6zY4Os
Sivut