kesä ei ollutkaan tanssille
kepeille iloille
korkojen kopsahteluin, punasuin
ei likiliimautuvaa läheisyyttä
tangon askelteluissa
ei kuiskauksia korvaan
ei tiukemmaksi puristuvaa
otetta uumalla
ei kahden posken hiellä
kiinniliimautumista
vaan oli, ankara kesä
joka tuittuili keleillään
ei paljon antanut itsestään
jotenkin, onnessa vajaaksi jääden
kepeille iloille
korkojen kopsahteluin, punasuin
ei likiliimautuvaa läheisyyttä
tangon askelteluissa
ei kuiskauksia korvaan
ei tiukemmaksi puristuvaa
otetta uumalla
ei kahden posken hiellä
kiinniliimautumista
vaan oli, ankara kesä
joka tuittuili keleillään
ei paljon antanut itsestään
jotenkin, onnessa vajaaksi jääden
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kesä tuo osittain stressiä, kun oletus on, että saa olla elämässään huoleton, onnellinen. Ei se niin mene, eikä ole kiinni edes säistä.
Hyvä on runosi :)
päädyin tulokseen tällaiseen
monenkirjavaa kesään tähän mahtui
No mul oli kyl kiva suvi
Nähdäänpäs joskus samal laval ni varmasti saat tanssiiiii
Sivut