yhteisöllisyyden piiri
on kaksiteräinen miekka
sulkee laupeasti sisäänsä
poissulkiessaan
saattaa tappaa
on kaksiteräinen miekka
sulkee laupeasti sisäänsä
poissulkiessaan
saattaa tappaa
Selite:
kaikille kiusatuille voimia
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut