vielä hän jatkaa samalla tiellä

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
662
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 28.11.2024 8:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.


Kuukauden runoilija kesäkuu 2017 ja  2024

Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
ja juuri sinä päivänä
jolloin tuhannet maailman lapset
ottivat ensiaskeleitaan

ja kauniiden takorauta-aitojen takana kävelivät
ihmiset, korkeilla katoilla
ja jostain kantautui nenään
tuoreen kahvin tuoksu, aistia pumpulimaisesti hivellen
ja korvia hyväili kun jostain kauemman kaikuna
kuuluva herkän viulun puhdas sointi

juuri sinä päivänä, sinä hetkenä
hän päätti olla, onnellinen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos voisi runossa kuvaamasi mielikuvan säilyttää niin mikäpä olisi olla onnellinen.
Onnellisena on huomattavasti mukavempaa olla kuin onnettomana <3 
saavutetun harmonian tunnelmissa empatiaa ja muista välittämistä,
turva nousee rajoista ja mahdollisuuksien hallinnasta, ei huolta huomisesta,
kuin olisi löytänyt omansa jakaisi sielunsa toiveita
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot