istua jossain
terdellä
alla meri ja meduusat
yllä tumma tähtinen taivas
ilmassa jasmiinin tuoksu
sinne sieluni hetkeksi nukutan
terdellä
alla meri ja meduusat
yllä tumma tähtinen taivas
ilmassa jasmiinin tuoksu
sinne sieluni hetkeksi nukutan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
oikeasti ryöstää ajatukset tuonne
runosi lämmin ja hellästi heijuva
Sivut