kilpaan haastettu

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
662
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 28.11.2024 4:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.


Kuukauden runoilija kesäkuu 2017 ja  2024

Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
taakse vilkuilu 
joku ohittamassa, anti mennä
seuraavan hän kamppaa totisesti
            ravat naamalla
            hengitys vinkuen
            paidan selus hiestä kirjavana
hän jatkaa matkaa
            niskaa säästäen

ja tyytyy, miljardinteen sijaan
            maailman maratonissa

            huomaa
            
            eihän kilpailulla ollut
            pssskankaan merkitystä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei se perille pääseminen, vaan se matka (niinhän ne sanoo). Jotain perisuomalaista tässä kuvauksessa on, vakiolenkkeilijänä ;D
Tosiaankin, aina ei tarvitse olla kilpailumieltä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot