the more-the less

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
656
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 13.11.2024 3:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.


Kuukauden runoilija kesäkuu 2017 ja  2024

Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
the more sacrifice
the less gratitude

the more sweet words
the less empathy

the more forcefully sworn loyalty
the less real respect

the more power of knowledge
the less stupid ignorant actions

the more straight communication
the less gossiping behind

the more poets
the less hate
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

More love - less hate. More peace - less war.
Mieleni minun(kin) tekevi kepposen keventää, hep, panenkin amerikaksi tähän että:
Roo, Gary, Poo, Kerry, Poks - Moor, Ning, For, King, Works... tai ehkä vielä hierasen hieman... *etsii sanakirjaa*
multo bene!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot