sanoivat että sanat olivat häneltä jo hukassa
ainut mikä kommunikoinnissa oli jäljellä
oli se tärkein, ruumiinkieli
mutta, eihän liikkumaton ruumis puhu,
ei hengitä ei ajattele, ei tunnista, ei tunne
--- se vain on ---
ainut mikä kommunikoinnissa oli jäljellä
oli se tärkein, ruumiinkieli
mutta, eihän liikkumaton ruumis puhu,
ei hengitä ei ajattele, ei tunnista, ei tunne
--- se vain on ---
Selite:
jäin miettimään sanaa ruumiinkieli
joka meni vaihtoon: kehonkieli lie pare!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut