Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.
Kuukauden runoilija kesäkuu 2017 ja 2024
Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18 enkelini, kultasiipi
kirjalla. tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19
Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!
Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.