uneen tuudittuu
lempeästi
hän jonka tuska
on talttunut
kipu taittunut
uneen jossa ei ole
huomista tulkintaa
lempeästi
hän jonka tuska
on talttunut
kipu taittunut
uneen jossa ei ole
huomista tulkintaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis Runosi tuudittaa väsyneen
Sivut