Nimetön

Runoilija Tupasvilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2010
Viimeksi paikalla: 27.10.2022 20:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivieni helmiä ovat kommenttinne.



Muistathan, että jokaista tekstiäni suojaa tekijänoikeuslaki. Ethän käytä tai kopioi runojani ilman lupaani ja ilman nimeäni/nimimerkkiäni.




Esikoisrunoteokseni "Kuovin huuto" on nyt julkaistu, voit tilata sen useimmista verkkokaupoista, mm. täältä.


Kotisivuni löydät täältä.
Kirjani sivut myös Facebookissa.
 

Unikoiden
nuokkuvat punaiset
päivänvarjot

hymysi
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähäeleisyydellään suuresti sykähdyttävä.

Kaunista, toimivaa minimalismia.

Lämmin ja kaunis.

Suloista!

Onpa tämä kauniisti sanottu!

Kaunis, suloinen runo.

Alkukesän lämmin päivähetki...

Hieno, ehyt, lyhyt.

Punaiset unikot ja hymy, ihana yhdistelmä!

Ihana. Yksinkertaisuudessaan aivan ihana.

Kuin kadonneen kesän varjo pakkasen keskelle.

Hymyssä on hitunen hyvettä mukana.

Tulee mieleen lämmin kesäinen päivä. Unikon loistavat kukat ja vapaus

unikot ovat kauniita, rakastan niitä, myös runoasi

Tähän ei ole mitään lisättävää
tää on just :)

Kun rakastaa, jotakin hänestä näkee kaikkialla.
Nähdessään jotakin tuttua vähän siellä sun täällä, silloin varmasti rakastaa.

Vähät sanat puhuvat paljon. Tässä viivähtää mielellään pitkään ja nauttii sanoista ja niiden synnyttämästä hymystä.

sairaalassa
kipujen vääristämä
punainen

morfiinihymy..

:)

Tässä kaksi havaintoa, joilla näennäisesti ei ole yhteyttä toisiinsa, on asetettu rinnan, ja siitä on syntynyt hyvä runo. Ja mikä yhdistää? Tunne!

 

Käyttäjän kaikki runot