Mahdankohan pärjätä
kun silmäkulmat kostuvat
jo paperiliuskalla olevista sanoista
Mahdankohan yltää
siihen mihin olen pyrkinyt
Aurinkoisia päiviä
on onneksi enemmän,
silmäkulmatkin ehtivät kuivua.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi