Sielun värit

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 22.5.2024 15:55

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 
Sain aikaan ajatuksen,
kaukaa kyynisen kaipauksen

Kuun kalpean kuiskauksen,
takaa ajan ikuisen

Uppoutuen ensilumeen,
näki silmät sumentuneet

Toivo takaa tähtien,
tuli esiin tuikkien

Taivahalla revontulet,
toivat mieleen kauniit unet

Palasi huomiseen usko,
ajatusmaailmain iltarusko

Eriskummallinen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista :)
Revontulet ovat ajattoman rakkauden ilmentymiä.
 
Hienoa maalailua!
elämän polte niin käsin kosketeltavissa

pidin paljon
Upeaa kerrontaa, syksyssä on paljon voimaa ja energiaa <3
Kaunis laulu...
elämän värit heijastuu
runosi riveiltä, kiittelee Marle :)
Upeaa, sykähdyttävää luettavaa.
Ihanaa sanoilla leikittelyä, kauniita kielikuvia ja ennen kaikkea toivoa. Tämä runo oli kuin pimeyteen satava ensilumi. 
Herkän kaunista.
Mieleen piirtyy kauniita värejä runostasi...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut