murunen onnea

Runoilija marleylove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ marleylove


hukassa.
 

rakkausko on muka jokin haavi

sieppaa minut ja sinut
ja muistan edelleen kuinka tuulen pyörteissä tanssin sanoissasi

en vieläkään ole unohtanut kuinka ojensit takkia,
kuinka kädestäni pidit hellästi

kai tunteet kävivät niin kuumina,
että kenkä täynnä vettä kotiin kävelin

ja kaulaasi huulillani kutitin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavaa kerrontaa,

 

Käyttäjän kaikki runot